HAARONDERZOEKEN
ANALYSES

BELANG VAN DE DIAGNOSE VAN HAARVATEN

Het is belangrijk een volledige diagnose van de haarvaten uit te voeren voor de identificatie van het probleem en om aangepaste en efficiënte behandelingen te kunnen voorstellen.

Met ons HAIRVIEW-instrument, uitgerust met een microscoop en specifieke software, kunnen we de haarvezels, de hoofdhuid en de haarzakjes identificeren.
Aan de hand van deze drievoudige analyse verkrijgen we een volledig rapport dat u een gepersonaliseerde expertise garandeert van de toestand van uw haarvaten.

Zo zijn we in staat u aangepaste en efficiënte verzorging voor te stellen die beantwoordt aan de behoeften die tijdens de diagnose geïdentificeerd werden.

Bij Clinique du Cheveu krijgt u optimale verzorging dankzij de individuele en gepersonaliseerde opvolging gedurende de volledige behandeling.
Deze behandeling kan uitgevoerd worden in onze salons, maar eveneens bij u thuis.

Voor de diagnose van de haarvaten moet u een afspraak maken. U wordt dan uitgenodigd voor een persoonlijk onderhoud van ongeveer een uur in een afzonderlijke ruimte.

VERLOOP VAN DE DIAGNOSE

1

1

Analyse van de hoofdhuid

Aan de hand van een micro-camera wordt de staat van de hoofdhuid bestudeerd voor de identificatie van een eventuele externe aandoening (hyperseborroïsch, pityriasis, buitengewone schilfering, irritaties of andere).
Die analyse helpt de meest geschikte behandeling te vinden om de aandoeningen van de hoofdhuid te corrigeren.

2

2

Microscopische analyse van de haarzakjes

Dit is een grondig onderzoek van de haarzakjes aan de hand van een micro-camera voor de identificatie van een eventuele interne aandoening.

Dit onderzoek bestudeert de groeicycli en genereert een AT-rapport (Anageen/Telogeen) voor het stellen van een diagnose van de ernst van de aandoening.

3

3

Voorstelling van de verschillende behandelingen

Tijdsduur en algemene kostprijs.

4

4

Verklaring van de behandelingsprotocollen

5

5

Overhandiging van het gepersonaliseerd rapport van de haarvaten

Maak een afspraak bij 

een instituut bij u in de buurt  

Onze wereldwijde

verzorgingscentra

Onze webshop

uw verzorgingen bij u thuis

Partner worden

een instituut openen

Aanwervingen

kom bij ons werken