Onze Geschiedenis

48 jaar in het teken van haaronderzoek en uitmuntendheid

Het CLINERIENCE-gamma bestaat reeds meer dan 48 jaar. Het heeft als doel snelle resultaten te leveren die efficiënt blijken bij elk probleem.

Het volledige CLINERIENCE-gamma bestaat voor 89 % tot 100 % uit natuurlijke bestanddelen van biologische oorsprong. Alle producten garanderen een optimaal gebruiksgemak voor zichtbare en duurzame resultaten, ongeacht het haartype.

Onze deskundigen hebben een gamma ontwikkeld waar de positieve effecten van planten gecombineerd worden met wetenschappelijke expertise. Resultaat? Behandelingen met beproefd effect die zachtaardig zijn voor hoofdhuid en haarvezels.

Nadat testen tegen irritatie van ogen of huid uitgevoerd werden onder toezicht van een toxicologisch deskundige kunnen wij u garanderen dat het CLINERIENCE-gamma niet schadelijk is voor uw hoofdhuid.

De efficiëntie van onze producten, getest onder medisch toezicht, blijken voor meer dan 95 % efficiënt tegen haaruitval, tot 86 % tegen de veroudering van de haarvaten en 91 % tegen uitdroging van de haren.

Met het CLINERIENCE-gamma kan u alle haarproblemen behandelen:: haaruitval, seborroïsche tekorten, hydratatiegebrek, vette of droge schilfertjes.

Wij kunnen u eveneens specifieke verzorgingen voorstellen: behandeling van haarvezels, volume en glans.

WAAROM KIEZEN VOOR ONZE DESKUNDIGEN?

Onze deskundigen voeren volledige diagnoses van de haarvaten uit. Met behulp van ons HAIRVIEW-diagnosetoestel, ontwikkeld door onze deskundigen en van Franse makelij, stellen wij u oplossingen voor die perfect aangepast zijn aan uw specifieke hoofdhuid.

Al onze producten van natuurlijke en biologische oorsprong bieden u de mogelijkheid om alle tekorten van de haarvaten te behandelen terwijl uw haar en hoofdhuid zachtaardig behandeld worden.

Voor we onze behandelingen op de markt brengen, wordt de efficiëntie van onze producten, die schommelt tussen 86 % en 99 %, getest onder medisch toezicht en goedgekeurd door onze toxicologen.

De efficiëntie van onze worden hoeft dus niet langer bewezen te worden.
Ons internationaal netwerk aan salons “Clinique du Cheveu – Hair Spa” biedt u hoogwaardige verzorging waarmee haaruitval en teruggroei of schilfertjes kunnen behandeld worden bij elk type hoofdhuid.
U kan vertrouwen op “Clinique du Cheveu”, uw expert in haarzorg sinds 47 jaar.
Wij vinden steeds een gepersonaliseerde en efficiënte oplossing voor al uw haarproblemen.

Onze wereldwijde

verzorgingscentra

Onze webshop

uw verzorgingen bij u thuis

Partner worden

een instituut openen

Aanwervingen

kom bij ons werken